За нас

Фирма Мото – Лори ЕООД е регистрирана  в София и от 2006г работи активно на пазара с  резервни части за товарни автомобили  и автобуси.

През годините търговията се разширява като обхваща също ванове, трактори, комбайни, багери, фадроми и др.специализирана строителна и селскостопанска техника.

Мото – Лори ЕООД е единствен представител и вносител за България на холандската производствена марка BEWEKO  CLUTCHES, специализирана в производство на части за съединители.

Около 80% от асортимента на склад се пада на директен внос части за трансмисията  – притискателни дискове, феродови дискове, амбреажни лагери, маховици, венци и лагери за маховици, сервоусилватели,части за скоростни кутии, диференциали – общо 200 позиции налични постоянно за следните марки автомобили: Мерцедес, МАН, ДАФ, Волво, Рено, Ивеко, Скания, Форд карго, Магирус, Щаер, Кесборер-Сетра, Неоплан, Темса, BMC и др.

Притежаваме Сертификат за автентичност на продаваните стоки под марката BEWEKO B.V.  Холандската компания произвежда за фирмите KAWE  B.V., Sachs и Valeo.

Внасяме и/или предлагаме резервни части от марките Sachs, LUK, Mercedes-Benz original, Mekra Lang, Vignal Systems, Herth+Buss, Britax, CSN Wichmann, Alfred Heyd, Cosibo, SAF Holland и DT.

Изпълняваме индивидуални доставки от Холандия и Германия по поръчка на наши клиенти за специфични марки или модели автомобили, трактори и др.

При поръчка от Гърция на части за основен ремонт на двигатели,  ходова част и скоростни кутии – срокът на доставка е 2-3 работни дни.

Мото-Лори ЕООД оферира и изпълнява поръчки за ремонт на скоростни кутии ZF за камиони, автобуси,строителни и селскостопански машини. Предлагаме рециклирани скоростни кутии и диференциали от завод в Холандия.

По заявка на клиента доставяме и части за климатични инсталации, производство на  фирма HISPA Cold – Испания  за автобуси, оборудвани с тази марка климатици.