Производители

SANZ Испания

Известен в Европа производител на колянови валове, разпределителни валове, глави за камиони и автобуси. Конкурентни цени и бърза доставка в рамките на 4-5 работни дни.

Monedero

Водеща испанска фирма за производство и дистрибуция на компоненти за двигатели. Фирмата е с история от 1966 година и дълга традиция в предлагането на висококачествени продукти като разпределителни валове, колянови валове, блокове, глави, компресори и други.

Beweko Clutches

Водеща европейска компания специализирана в технологиите за производство на съединители. Тя се отличава с дълга традиция в постигането на отлични резултати и предлагане на висококачествени продукти.

Beweko може да осигури нужните съединители за следпродажбеното обслужване на всеки камион или трактор. От своите производствени цехове и складове в Холандия, фирмата директно доставя нови съединители по целия свят.

Mekra Lang

Mekra lang огледала за оригинално вграждане; огледала за преоборудване според европейска директива 2007/38/EО;  резервни части за тях; камери за обратно виждане и „невидимата зона”

Vignal Systems

Vignal СТОПОВЕ, МИГАЧИ И ГАБАРИТНИ СВЕТЛИНИ за оригинално вграждане в MERCEDES, MAN, IVECO, DAF, RENAULT, VOLVO, SCANIA и ремаркета; резервни стъкла за стопове, фасунги, светлоотражателни самозалепващи ленти, аварийни лампи, камери за обратно виждане, спирални токови кабели и много други.

HERTH+BUSS

Огромна гама от електрооборудване и резервни части по ел.системите за томарни автомобили и ремаркета: СТОПОВЕ, МИГАЧИ И ГАБАРИТНИ СВЕТЛИНИ, ОСНОВНИ И ХАЛОГЕННИ ФАРОВЕ, спирални токови кабели, спирални кабели за ABS и EBS, щекери и букси 12V и 24V, стартери и генератори, автомобилни лампи и релета 12V , 24V и много други артикули

Britax

АВАРИЙНИ СИГНАЛНИ ЛАМПИ /маяци/  и БАРОВЕ с различно закрепване; халогенни фарове за допълнително вграждане 12V и 24V.

CSN Wichmann

КАРЕТА, ФЛАНЦИ за КАРДАНИ и цели кардани по поръчка; РЕАКТИВНИ ЩАНГИ и ТРИЪГЪЛНИ ЩАНГИ, ремонтни комплекти за тях; ВИСЯЩИ ЛАГЕРИ за карданното задвижване при товарните автомобили.

Alfred Heyd

Изключително разнообразие с неоспоримо немско качество от КОРМИЛНИ, РЕАКТИВНИ и ТРИЪГЪЛНИ ЩАНГИ, ремонтни комплекти за тях; ЯБЪЛКОВИДНИ БОЛТОВЕ

Cosibo

Резервни части за последващо вграждане за марките товарни автомобили VOLVO, SCANIA  и DAF.

SAF HOLLAND

Ходови агрегати SAF-HOLLAND и всички резервни части по осите SAF и окачването им

Diesel Technic

Широк спектър от резервни части за камиони и автобуси от всички европейски марки.